Visele iau forma casei tale!
banner-image

DESPRE NOI

Acasa > DESPRE NOI

DESPRE RECORD IMOBILIARE

Succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana.

Agentia Record Imobiliare se afla pe acesta piaţa imobiliară din februarie 2015 activand in judetul Cluj, atat in Cluj-Napoca cat si in zonele periferice care s-au aflat în continuă crestere şi transformare si aici vorbim de Floresti, Baciu, Apahida, Dezmir, Sannicoara. Avand ca obiect principal intermedierea tranzactiilor imobiliare în mod profesionist in functie de cerinţelor clienţilor săi persoane fizice sau juridice, categorii de parteneri care joaca un rol important in relatia vanzator-cumparator si aici amintim: Institutii Bancare, Institutii ale Statului, Firme private autorizate de exemplu in eliberarea Certificatelor Energetice, Notari Publici întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere, respect şi integritate.

Suntem alegerea potrivita, indiferent daca esti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau esti un investitor experimentat care doreste sa-si largeasca orizontul, urmand ca impreuna sa construim o solutie personalizata pentru nevoile tale. Un aspect foarte important este faptul ca Agentia identifica intr-un timp foarte scurt ce fel de proprietate i se potriveste clientului inca de la prima conversatie fie telefonica fie „face to face”, bugetul minim-maxim in tranzactionare si situatia clara a proprietatii.

facilitati record imobiliare

Respectam piata si actorii sai, insa cel mai important competitor suntem noi insine, dezvoltarea fiind o preocupare continua.
Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau.
Fiecare consultant al companiei este un coechipier si contribuie la succesul nostru.
Atat individual cat si in echipa, ne concentram asupra atingerii excelentei in tot ceea ce facem.

  • Icon

   Ansambluri de locuite colective cu regim de inaltime mic/mediu/mare

   Compartimentari interioare : decomandate/semidecomandate/open-space.

  • Icon

  • Icon

  Strada Sesul de Sus nr.184F, ap.2A, 2B parter

  Floresti 407280

  Jud. Cluj-Napoca, Romania

  Interval oral

  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
  Sambata - Duminica : Inchis

  Call Now Button
  Open chat
  1
  Buna ziua
  Pot sa va ajut cu ceva?
  Powered by