Visele iau forma casei tale!

Duplex NOU finisat lux Gilau

Acasa > Duplex NOU finisat lux Gilau

Duplex NOU finisat lux Gilau

Vanzare

/ Cluj Gilau

Recent Bath 3
Recent Bed 3

Descriere Print This Page Printeaza Proprietatea

Vă invităm cu mare drag să descoperiti o oportunitate imobiliară excepțională oferită de Agentia Record Imobiliare, ce aduce în evidență o casă tip duplex, disponibile ambele jumatati ,construită total la standarde moderne, situate în localitatea Gilau, judetul Cluj, acces la strada asfaltata.

Această casă se înscrie perfect în cutia oportunităților și beneficiilor imobiliare, aceasta avand o suprafata totală utila de 84,50 mp, dispuse astfel:la parter hol, bucatarie separata, living, baie cu geam si casa scarii iar la etaj sunt 2 dormitoare, 2 bai, balcon * unul dintre dormitoare are o baie proprie, 2 locuri de parcare, inclusiv un teren cu dimensiunea de 371 mp, imprejmuire si delimitare intre proprietati, dale de pavaj, gazon infiintat.

Casa are geamuri termopan 3 sticle si 7 camere, izolatie exterioara de 10 cm, decorativa, acoperis TIGLA si jgheaburi dintro bucata; iar la interior: instalatiile trase pe pozitii, INCALZIRE PRIN PARDOSEALA Rehau si centrala termica proprie, usa din lemn masiv cu geam de termopan la intrare, piatra naturala in hol, bucatarie, baie, casa scarii, balcon, glafuri de piatra, parchet in camere, pereti zugraviti, obiecte sanitare in bai, prize, intrerupatoare.

Construita în anul 2022 si cu CF in iunie 2023 și se încadrează în categoria de confort I. Oferta se prezintă cu un preț de 138.000 euro. Trebuie remarcat că această proprietate se prezintă ca o ofertă de șansă de a vă muta într-un loc în mijlocul naturii, într-o zonă liniștită și verde.

Acesta este momentul să profitați de o oportunitate imobiliară unica, ce se adresează tuturor celor care caută locuințe noi si finisate.

Se vinde prin agentie si se plateste un comision de 2%

Găsiți-vă casa de vis

Agent Imobiliar Marin

Agent Imobiliar Marin

Agent de proprietate

Cerere de solicitare

Video de proprietate

about video

Proprietăți similare

Strada Sesul de Sus nr.184F, ap.2A, 2B parter

Floresti 407280

Jud. Cluj-Napoca, Romania

Interval oral

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua
Pot sa va ajut cu ceva?
Powered by