Visele iau forma casei tale!

Ap 2 camere finisaje si mobilier Nou, terasa 15 mp, parcare Floresti

Acasa > Ap 2 camere finisaje si mobilier Nou, terasa 15 mp, parcare Floresti

Ap 2 camere finisaje si mobilier Nou, terasa 15 mp, parcare Floresti

Vanzare

/ Cluj Floresti

Recent Bath 1
Recent Bed 2

Descriere Print This Page Printeaza Proprietatea

Apartament NOU, ULTRAFINISAT, 2 camere, bucatarie separata!

Suprafata utila 45,20 mp+Terasa 14,90 mp placata cu gresie pe toata lungimea apartamentului cu acces din living si dormitor.Compartimentare: hol, living, bucatarie separata, dormitor, baie si terasa.

Confortul termic este asigurat de centrla termica proprie si calorifere, tamplaria pvc Salamander de culoare antracit 7 camere tripan, usa metalica antiefractie de culoare antracit, peretii sunt gletuiti si zugraviti in lavabil Savana, usi interioare albe, parchet laminat de trafic intens si rezistent la spalari, corpuri de iluminat LED care asigura reducerea consumului de energie electrica, prize, intrerupatoare, mobilier baie nou, placi ceramice de 120×60 si 60×60, dus walk-in, toaleta cu rezervor incastrat.

PARCARE PRIVATA exterioara contra cost la 4000 euro.

MOBILIER Nou  in tot apartamentul inclusiv mobila de bucatarie sunt in garantie ( electrocasnice noi in garantie achizitionate in luna noiembrie 2023  combina frigorifica Samsung culoare gri, masina de spalat rufe Artic culoare gri,plita pe gaz si cuptor electric Artic, hota Gorenje ). Chiuveta din compozit granit pe culoare neagra,baterie de culoare neagra, masa si 6 scaune, pantofar, canapea extensibila cu lada de depozitare, din lemn natur este masuta de cafea si comoda; dormitor mobilat cu pat matrimonial culoare smarald din catifea, noptiere, dulap dimensiune lungime  200×236 h cu spatiu de depozitare si somiera rabatabila, baia complet utilata cu obiecte sanitare.

Pret de vanzare 80.000 euro+loc de parcare 4000 euro.

Situat la parter foarte inalt la 1,7 m de sol.Bransat la utilitati si contoare montate, carte funciara, poate fi ocupabil imediat.

Clasa energetica B, consum anual specific de energie 180 kWh/m2an, indice de emisii echivalent CO2 49.85 kgco2/m2an, surse regenerabile 0.

Se vinde prin agentie cu un comision de 2%.

Găsiți-vă casa de vis

Agent Imobiliar Marin

Agent Imobiliar Marin

Agent de proprietate

Cerere de solicitare

Video de proprietate

about video

Proprietăți similare

Strada Sesul de Sus nr.184F, ap.2A, 2B parter

Floresti 407280

Jud. Cluj-Napoca, Romania

Interval oral

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata - Duminica : Inchis

Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua
Pot sa va ajut cu ceva?
Powered by